+38 (096) 395-61-07; +38 (096) 474-88-19

побутові швейні машини

Ось уже понад 100 років побутові швейні машини підкорили серця навіть найбільш вимогливих кравців тому, що володіють широким спектром операційнності і високою надійністю. Вони можу виконувати від прямої строчки до декоративних строчок і викидання петлі, а деякі моделі володію швейно-вишивальнимі функціями і при цьому фунціонале вони не дуже вимогливі до якості тканин.побутові швейні машини

Існує кілька типів побутових швейних машин:

  • Електромеханічні швейні машини-володіють практично всіма потрібними для будинку функціями, щоб стати простим, зручним помічником для домахозяек і початківців любителів шиття. Таку швейну машинку варто вибирати, коли у Вас лише час від часу виникає потреба в ремонт одягу. Вся робота на машині здійснюється вручну за допомогою механічних перемикачів, але іноді можна зустріти і моделі, в яких є вбудована електроніка, що підвищує зручність в експлуотаціі машини.
  • Комп'ютеризовані швейні машини-можна використовувати для виготовлення якісної і красивого одягу в домашніх умовах. Ці машини обладнані вбудованим мікропроцесором, який дозволяє легко управляти всіма можливостями одним натисканням кнопки. Вони пропонують досить велику різноманітність декоративних та оздоблювальних строчок з елементами вишивки, що дає можливість створювати свої неповторні композиційні рішення при виготовленні одягу.
  • швейно-вишивальні комп'ютерні машини-мають подвійне функціоналом побутової швейної машини і вишивальної машини, оснащені окремим блоком для вишивання, відносяться до найбільш функціональним моделям. У швейно-вишивальних комп'ютерних машинах використовується конструкція обертового горизонтального човника, Вони мають високу надійність і здатність виконувати якісні шви. В електронній пам'яті пристрою закладено безліч найрізноманітніших програм для шиття і вишивки при цьому можна легко змінювати всі параметри, а також завантажувати збережені вишивки на швейну машинку з Інтернету або карти пам'яті.

Також у побутових швейних машинах існують і в допоміжні машини, а іноді й основні при пошитті трикотажних виробів:

  • оверлок-краєомітувальна машина. Сучасні побутові оверлоки можуть виконувати близько 8 операцій обмітувати край в 3 і 4 нитки, легке налаштування ролерного шва, мають просту систему заправки, диференціальну подачу тканини, знімну рукавну платформу.розпошивальна машина
  • розпошивальна машина-так звана плоскошовна машина незамінна при роботі з трикотажними та в'язаними виробами. Рядок, яку виконує плоскошовна машина, характеризується високою еластичністю, застосовується для підгинання країв трикотажних виробів, для окантовки горловини, низу, рукавів та інших деталей.
  • коверлок-з'єднані дві машини разом оверлок та розпошивальна машина за рахунок чого з'явилася можливість роботи 5-нитковим швом. Буде ідеальним для кравців працюючих на професійному рівні, а також для невеликих ательє. Коверлок працює з будь-якими типами тканин і дуже витривалий в роботі, буде незамінний для тих, хто шиє часто і багато.
Продаж промислових розпошивальних У Дніпрі Продаж промислових швейних машин Дніпро
Не знайшли те, що шукали?

Скористайтеся пошуком по каталогу, який заощадить вам час