+38 (096) 395-61-07; +38 (096) 474-88-19

Запчастини та комплектуючі для побутових швейних машин

Якщо несподівано швейна машинка перестала шити, стала пропускати шов або стали рядки нерівні, сповільнюється хід під час роботи, це свідчить про те, що сталася поломка або почалася некоректна робота механізмів. Крім самої швейної техніки, компанії-виробники виробляють і комплектуючі до неї. В цьому розділі нашого сайти Gold-needle.com.ua ви можете ознайомитися з асортиментом запчастин і витратних матеріалів для побутового швейного обладнання.
лапки і тримачі для швейних машин, оверлоков, распошівалок

  • човники, шпульних ковпачки, шпуледержателі;
  • петлітелі
  • ножі для оверлоков;
  • вушко пластини і зубчасті рейки для просування матеріалу;
  • гвинти (ігловодітеля, голкової пластини)

Якщо у Вас є питання при виборі комплектуючих або інші интерисуют моменти, наші консультанти з радістю Вас ознайомлять з усіма тонкастямі експлуотаціі і технічному обслуговуванні швейного обладнання.

В інтернет-магазині Gold-needle.com.ua ви можете придбати запчастини і комплектуючі для побутових швейних машин в Дніпрі (Дніпропетровськ), де знаходиться наш центральний офіс. Але можливо купити товари з нашого асортименту і в будь-якому іншому місті України, де знаходяться наші філії. Завдяки службам доставки запчастини для побутових швейних машин і швейні машини ми можемо доставити Вам по всій Україні.

Продаж промислових розпошивальних У Дніпрі Продаж промислових швейних машин Дніпро
Не знайшли те, що шукали?

Скористайтеся пошуком по каталогу, який заощадить вам час