+38 (096) 395-61-07; +38 (096) 474-88-19

Устаткування волого теплової обробки

Сьогодні для будь-яких швейних підприємств найбільш актуально забезпечення якості волого-теплової обробки (ВТО) і остаточної обробки виробів, які безпосередньо впливають на формування зовнішнього вигляду і показників якості продукції.

Волого-теплова обробка виробів з тканини являє собою вплив на тканину або одяг температурою, вагою, паром з метою вирівнювання (видалення заминов, заломів) поверхні або додання їй відповідної форми за допомогою праски.

В процесі волого-теплової обробки тканини надається форма, усуваються нерівності, зменшуються потовщення з тканини, знижується усадка і усувається блиск.

В результаті насичення парою тканину стає м'якшою, більш еластичною і більш розтяжне.
Устаткування для волого-теплової обробки:

  • парові праски
  • парогенератори
  • утюжельністоли
  • пароманекени
  • преса і формувачі

В інтернет-магазині Gold-needle.com.ua ви можете придбати обладнання для волого-теплової обробки (парові праски, парогенератори, утюжельністоли, пароманекени, преса і формувачі) в Дніпрі (Дніпропетровськ), де знаходиться наш центральний офіс. Але можливо купитиі в будь-якому місті України, де знаходяться наші філії. Завдяки службам доставки всю нашу техніку ми можемо доставити Вам по всій Україні.

Продаж промислових розпошивальних У Дніпрі Продаж промислових швейних машин Дніпро
Не знайшли те, що шукали?

Скористайтеся пошуком по каталогу, який заощадить вам час